harju.blogg.se

Entreprenörskap

Vetenskaplig uppsats

Kategori: Allmänt

Sen jag bloggade sist har det hänt mycket, men jag har istället till stor del uppdaterat Anna-Maria genom möten face-to-face. 
 
Jag började med att minska mitt arbete genom att utesluta intervjuerna. Detta dels pga personliga skäl men också att tiden rann iväg. Jag skrev huvuddelen av mitt arbete inför att en vetenskaplig uppsats skulle lämnas in i svenskan. Eftersom att hela mitt gymnasiearbete ska vara i rapportform valde jag då att kombinera de två arbetena. Nu har jag fått tillbaka arbetet i svenska med några kommentarer på saker som var bra/behövde förändras. Genom uppsatsen uppnådde jag A på de kriterier som testades vilket känns väldigt bra. 
 
De närmsta veckorna innan det slutgiltiga arbetet ska lämnas in ska jag finslipa lite på texten och kanske förkorta den historiska delen i förmån för en längre diskussionsdel i slutet. Jag ska även byta ut min sammanfattning på svenska mot en abstract på engelska som jag jobbar med nu i veckan. (Den ska lämnas in på engelsklektionen på fredag och sedan betygsättas)
 
I och med att jag så gott som skrev klart texten till svenskan så känner jag att jag ligger väldigt bra till tidsmässigt och att arbetet kommer bli bra.